Таро карта за 16 май

Дошло е време да помислите за себе си

16.05.2024г. / 07 41ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Умереност.

Това е карта, която символизира хармонията. Балансът между емоциите, подсъзнанието и физическата ни реалност. Аркана, която ни призовава да се насладим най-сетне на спокойствие след стресови ситуации, активност и уморителна работа. Угасете огъня в сърцето си и изчакайте събитията да се наредят от само себе си и хората около вас да направят първите крачки.

Съвет за деня – Справедливост.

Като съвет към Умереност тази карта ни съветва да изберем почивката и то категорично! Дошло е време да помислите за себе си и своето вътрешно, емоционално състояние. Добре е да използвате днешния ден и да се погрижите за вашето здраве и благополучие, нещо, което може би до този момент сте отлагали.

Свързани статии

В работата: Днес е ден, в който да решите от какво да се освободите, какви задължения да откажете и прехвърлите на някой друг, за да запазите себе си и своята продуктивност. Търсете баланса.

За влюбените и семейните: Нека се успокоим и да се центрираме днес, да обърнем внимание на семейството и да не се потапяме изцяло в служебни ангажименти. Да се насладим и да оценим това, което вече притежаваме! Имаме за какво да сме благодарни и трябва да си го напомняме от време на време.

Коментирай