Таро карти разкриват какво ви очаква в рамките на един месец

Изберете и вижте

14.06.2024г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Таро карти разкриват какво ви очаква в рамките на един месец

Винаги ни вълнува какво ни очаква в близко бъдеще. Пред вас има два варианта за избор на таро карти.

Изберете си един и вижте какво ви очаква в рамките на 1 месец.

Избор 1: Таро карти Звездата, Отшелникът и Обесеният – обърната 

През следващия месец таро карта Звездата показва, че всеки човек, когото срещнете, ще има положително въздействие върху живота ви, и не само това. Звездата в таро гаданията е карта, която ни дава мъдрост и знания, така че да разпознаем своите „сродни души“.

Таро карта звездата ви носи надежда, вяра и усещане, че наистина сте подкрепяни от Вселената. Може да се каже, че навлизате в спокойна, изпълнена с любов фаза от живота си. Това е време на значителен личен растеж и развитие.

Какво друго ви очаква в рамките на месеца?

Ако от известно време обмисляте кариерен въпрос, знайте, че през следващия месец ще трябва да вземете решение. Опитайте се да се спрете на нещо, с което можете да живеете не само засега, но и за известно време. След като това стане, ще можете да се отпуснете – и още по-добре, да ръководите с авторитет, което е точно позицията, която знаете, че заслужавате.

Дори и на този етап да се чувствате като в застой.

Но таро карта Обесеният – обърната, ви насърчава да спрете за момент и да видите нещата от различна гледна точка. Обърната, тази карта може да показва, че знаете, че трябва да натиснете бутона за пауза. Може би се нуждаете от тази пауза. Този блокаж или ограничение може да се дължи на хора, обстоятелства.

Тази таро карта обаче е положителен знак за вас, тъй като може да продължите напред с нова перспектива и обновено усещане за енергия.

Коментирай