Мария Бакалова ще е сред звездите на Aniventure Comic Con

Холивудската знаменитост ще бъде специален гост на фестивала, който ще се проведе на 6 и 7 юли

12.06.2024г. / 15 52ч.
Мария Дуковска
Мария Бакалова ще е сред звездите на Aniventure Comic Con

Най-големият фестивал за поп култура у нас Aniventure Comic Con посреща актрисата Мария Бакалова. На 6 юли феновете на звездата, която бе номинирана за „Оскар“ през 2021 г. и мина по червения килим в Кан преди няколко седмици, заради ролята си на Ивана Тръмп, ще имат възможност да се запознаят с нея на живо. Мария ще има специален панел на главна сцена, а след него ще отдели време за всеки желаещ за снимка и автограф в специална зона в Зала 4. Ще бъде спазено изричното ѝ желание да няма допълнителен билет за нейния Meet & Greet, но притежателите на ULTRA билети ще могат да се възползват с предимството да бъдат сред първите, които ще се срещнат с талантливата актриса.

Мария Бакалова набра популярност покрай ролята си в „Борат 2“, а след това попадна и във вселената на Marvel, ставайки част от „Пазителите на Галактиката 3“. Последният покорен връх е ролята ѝ на Ивана Тръмп във филма на Али Абаси „Стажантът“, а по време на панела на сцената ще отговори на всички въпроси на публиката за тези проекти.

Свързани статии

Друг интересен гост, който ще се качи на главната сцена на Aniventure Comic Con 2024 е Thames Malerose от Тайланд. Той е третият член на международното косплей жури, който ще има собствен панел, а всички желаещи ще могат да се запознаят с него и да вземат автограф. Malerose има опит в косплея от 2006 година, а през 2024 г. Thames беше удостоен с наградата за най-добър косплей инфлуенсър на Japan Expo Thailand, което за пореден път потвърждава неговото влияние и значимост в косплей общността.

Свързани статии

През годините Thames е бил канен като гост и съдия на множество събития както в Тайланд, така и в чужбина, демонстрирайки своите впечатляващи умения и креативност. Едно от най-значимите му постижения е спечелването на 3-то място на World Cosplay Summit 2022 в Нагоя, Япония, в съвместно участие с Jasper Z. Несъмнено той е един от най-впечатляващите и популярни косплейъри в Тайланд и чужбина. Thames редовно е ангажиран да подкрепя продукти и игри като модел, успешен е като стриймър в социалните мрежи, а освен всичко останало се изявява на музикалната сцена като басист на групата Malerose.

Тази година Aniventure Comic Con ще представи нещо наистина уникално. Специално от Страната на изгряващото слънце у нас пристигат ORIENTARHYTHM.

Katsumi Sakakura, Eiko Iwaki и Mami Miyamoto са артистична група, която изразява движенията, ритмите и духовната нагласа, уникални за японската традиционна култура (и особено за японските традиционни бойни изкуства „BUDO“), като изкуство и го разпространява по цял свят. Със завладяваща комбинация от танц, бойни изкуства и видео прожекция, които биват синхронизирани до съвършенство, те ще ни потопят в света на японската култура.  

Богатото разнообразие от артисти не спира дотук. Още новини и гости очаквайте скоро!

А ако все още не сте се записали в косплей състезанието, може да го направите до 16-и юни на https://aniventure.net/bg/contests/cosplay

Двудневни, еднодневни, ULTRA и MEET & GREET билети за Aniventure Comic Con 2024 могат да бъдат закупени на сайта на фестивала – https://comiccon.bg/tickets/.

Коментирай