Новият турски сериал „Плен“ разказва история за невъзможна любов и отмъщение

Вълнуващата турска сага е от създателите на хитовата поредица „Обещание“

14.06.2024г. / 15 22ч.
Аз жената
Новият турски сериал „Плен“ разказва история за невъзможна любов и отмъщение

Покоряващият разказ за една невъзможна любов, породена от жаждата за коварно отмъщение, ще завладее ефира от 24 юни (понеделник) с епизодите на премиерния турски сериал „Плен“ („Esaret“). Силно наситена с емоции и действия, вълнуващата поредица от създателите на тоталния хит „Обещание“ ще потапя зрителите във въртележка от бурни емоции, разтърсващи обрати и пламенни чувства всеки делничен ден от 15:00 ч. по bTV.

Свързани статии

Историята:

Орхун (Дженк Торун) е успешен бизнесмен, израснал в заможното, но лишено от любов семейство на благородната фамилия Демирханлъ – потомък на Османската империя. Младият мъж живее в огромно имение заедно със своята близначка Нихан, по-малката си сестра Нуршах и студената им и деспотична майка Афифе.

Отдадена на мисията си да помага на хората, Нихан, която е лекар по професия, решава да замине на доброволческа мисия в Еритрея, но впоследствие близките ѝ губят всякакъв контакт с нея. Орхун се заема да намери близначката си и да я върне у дома, но когато се насочва към непознатите африкански земи, разбира, че тя е била отровена от местен престъпен клан.

В пустинята Орхун ненадейно се натъква на Хира (Махасине Мерабет) – бедно момиче от Турция, което като дете губи родителите си при автомобилна катастрофа по време на семейна почивка в Еритрея, а в хаоса около тежкия инцидент бива пленена от търговци на роби. Сега Хира живее като заложник в ръцете на същите трафиканти, отнели живота на Нихан.

Разбирайки, че Хира е „част“ от престъпната банда, Орхун погрешно стига до заключението, че именно тя е отговорна за смъртта на сестра му. Той се заклева да съсипе живота ѝ и я отвежда със себе си в имението на Демирханлъ в Истанбул, превръщайки я в своя пленница. Нещата се усложняват още повече, когато Афифе разкрива на сина си, че всъщност е лъгала него и сестрите му за смъртта на баща им в продължение на години.

За да отмъсти на майка си, Орхун взема решение да се ожени за „пленената“ Хира. Обсебена от идеята за „чиста кръв“, Афифе не може да преглътне факта, че избраница на сина му е доскорошна робиня, а с това животът на бедната девойка се превръща в истински ад. Как обаче любовта ще се окаже по-силна от отмъщението и по какъв начин ненадейно зародилите се чувства между Орхун и Хира ще успеят да пречупят жаждата за мъст, зрителите ще разберат от 24 юни (понеделник) в 15:00 ч. в епизодите на премиерния турски сериал „Плен“.

Актьорите:

В главните роли в „Плен“ зрителите ще видят едни от най-популярните в момента актьори в южната ни съседка – Дженк Торун, познат на българските зрители с превъплъщенията си в „Опасни улици“ и „Назови ме по име“ и Махасине Мерабет. Звездният каст се допълва още от имена като Али Яъз Дурмуш, Ямур Челик, Синем Карачобан, Первин Мерт, Бюлент Ергюн и др.

Коментирай