Седмична нумерологична прогноза за 24 - 30 юни

Постигаме успехи

23.06.2024г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Какво ви очаква в последната седмица на юни месец според рождената ви дата (без значение от месеца, в който сте родени), вижте в седмичната ни нумерологична прогноза.

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец    

През новата седмица комуникацията с другите ще бъде хармонична. Може да намерите повече удоволствие в дейности, които ви предоставят възможности да научите нещо ново, да срещнете нови хора, вашите хобита. Прекрасна седмица е по отношение на вашия растеж и постигане на целите ви, свързани с работата. Възможни са и кратки пътувания.

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец    

Акцентът за вас през новия период ще е върху материалния комфорт, инвестициите и финансовите възможности. Ще се стремите да си създадете усещането за лукс и комфорт и ще търсите нови възможности за печелене на пари. От друга страна ще сте склонни и да харчите повече, затова бъдете внимателни. Определено шансът ви за нова работа или допълнителен източник на доходи ще бъде голям. Но въпреки това не се забърквайте в схеми с пари, хазартни дейности.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец      

Определено през новата седмица вашият чар, себеизразяване и повишена увереност ще ви помагат много в това да постигнете целите си. Ще привличате интерес към себе си, не само по отношение на работата, но и в любовен план. Ще бъдете вдъхновение за другите, но и ще търсите такова за себе си. Ако имате личен бизнес, очаквайте успехи в тази посока.

Коментирай