Таро карта за 21 юни

Действайте бавно и прецизно

21.06.2024г. / 07 40ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Осмица чаши е символ на край, на завършек на нещо, което сме смятали за важно и значимо, но което се е оказало с по-малко значение от това, което сме му отдавали в началото.

Интересът е отминал, отдалечаваме се може би с лека тъга, но в тази карта има и обещание за бъдещето, защото винаги след края на нещо следва ново начало.

Съвет за деня – Рицар на чашите символизира онези пламенни мечтатели, които са водени от сърцето и емоциите.

Те са величествени и олицетворяват стремежите на духа. Емоциите са искрени, но понякога са твърде идеалистични и нереалистични. Картата символизира онзи първоначален период на влюбеност, в който партньорите се идеализират и копнеят един за друг, но който е толкова нетраен.

В работата:

Енергията не е подходяща за работа днес. Ако има да свършите нещо неотложно, внимавайте да не се поддадете на желанието да го свършите бързо. Действайте бавно и прецизно.Но все пак днес се отдайте на почивка, а не на работа, стига да може.

За влюбените и семейните:

Възможно е вие или вашият партньор да се чувствате изтощени и изчерпани. Дайте си почивка един от друг. Не е лошо да се разнообразите и да излезете някъде с приятели.

Коментирай