SENSHI звездата Драгомир Петров ще става баща

Семейството на известния кикбоксьор се очаква да се увеличи тази есен

21.06.2024г. / 15 14ч.
Мария Дуковска
Драгомир Петров.

Драгомир Петров.

Една от големите звезди в родните бойни спортове Драгомир Петров, който стана известен с участията си в международната професионална бойна галавечер SENSHI, ще става баща. Това съобщи с прекрасна и много трогваща снимка неговата половинка в социалните мрежи. 

“Иска ми се да се разлея, да напиша роман за емоцията, за чувствата, които не могат да си намерят място….. ?”, написа тя в профила си в Инстаграм. 

От снимките се вижда, че по всяка вероятност семейството на Драго Петров ще се увеличи още тази есен, а двамата изглеждат по-щастливи от всякога. 

Освен важната новина в личен план, пред Драго има още едно голямо събитие. Само след броени дни, на 6 юли, в “Св. Св. Константин и Елена” той ще излезе отново на ринга на SENSHI в двубой срещу поляк, който ще направи дебюта си на бойната галавечер.

Билетите за SENSHI са в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg. А ако от трибуните този път не видим неговата половинка, то сме сигурни, че тя ще му изпраща двойна подкрепа, гледайки го от вкъщи.

 

Коментирай