Свободно време

Кулинарно парти за дебютната книга на астроложката Марияна Добранова “Зодии на вкус”

02.02.2009г. / 12 12ч.
Аз жената
Кулинарно парти за дебютната книга на астроложката Марияна Добранова “Зодии на вкус”

Една от най-добрите ученички на астролога Иван Станчев – тв водещата Марияна Добранова, вкарва в кухнята звезди от различни зодии, за да забъркат според знаците си вкусни ястия. Кулинарното парти е по повод излизането на дебютната й книга “Зодии на вкус”.

Марияна е позната на зрителите от предаването на ВВТ “Астрология за всички” и от шоуто на БГТВ “Часът на блондинките”. Ето какво казва тя за книгата:

“Книгата “Зодии на вкус” съчетава две на пръв поглед несъвместими неща – астрологията и кулинарията. Занимавам се с астрология от 15 години. През периода в който изучавах медицинска астрология силно впечатление ми направи връзката между вкусовете и продуктите, които управляват планетите и зодиакалните знаци и предпочитанията на хората, родени под съответния зодиакален знак. Предпочитанията на хора от различни зодиакални знаци към определени храни бяха свързани с медицински проблеми, касаещи същите зони по тялото, управлявани от съответната зодия. Вече мога да дам отговор на въпросите: Защо Везните обичат сладките неща?, Защо повечето Козирози имат проблеми с костите и зъбите?” и “Защо Девите имат проблеми със стомаха?”

Реших, че мога да съчетая познанията си по астрология и любовта към добрата кухня. Резултатът е налице – книгата " Зодии на вкус”. В нея са включени характеристики на всички зодиакални знаци, храните, които най-често предпочитат и онези продукти, които са най-полезни за тяхното рационално хранене. Рецептите, които съм избрала с помощта на професионалисти и на приятели от всички зодии и са преди всичко вкусни и здравословни. Голяма част от тях са направени според принципите на разделното хранене. Както във всяка работа винаги си личи, когато хората се забавляват и правят с удоволствие това, с което са се захванали. Книгата е написана с чувство за хумор и леко намигване към недостатъците на различните зодии. В същото време рецептите, които предлагаме са лесни, бързи за приготвяне и много вкусни!”

Новинарят Косьо Филипов, водещата на “Часът на блондинките”, журналистка и модна мениджърка Патриция Кирилова, вице Мисис Вселена и тв водеща Марияна Маринова, коментаторът в сутрешния блок на “Здравей, България” Мондьо, светският журналист Станислав Дочев, фолкдивите Ивена, Бони и Саманта ще нищят астро рецептите на Марияна Добранова във вторник (3 февруари) от 18 часа в клуб Сървайвър в ЦУМ.

* * *

Здравен хороскоп – 2-8 февруари 2009

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
alex ( преди 11 години )
bih iskal da mi pi6e na emeila metalbg3 da mi kaje moito astrolojko videnie
отговор Сигнализирай за неуместен коментар