Свободно време

Стюардеси в супермаркета

27.11.2009г. / 13 58ч.
Аз жената
Стюардеси в супермаркета

Кои са истинските ти приятели се разбира по време на криза. И именно на тях можеш да разчиташ. Това доказва и новата игра на шпек Leki – леки пътешествия. Те дават възможност на лоялните си клиенти да осъществят някое от коледните си желания още преди празниците.

Всяка седмица до 13 декември четири двойки печелят самолетни билети за уикенд екскурзии до Париж, Лондон, Рим и Берлин. Ако в петъчен или съботен ден посетите най-големите вериги супермаркети и срещнете стюардеса на дебютанта в туристическия бранш “Шпеки LEKI Холидейс”, не отказвайте подадената листовка във формата на самолетен билет. В нея ще откриете уникален код и инструкции как да се включите в играта.

Може да сте сред щастливците, които ще прекарат с любимия си човек незабравим уикенд в една от четирите европейски столици. Според организаторите, дестинациите са подбрани по два критерия. Първият е, че това са местата, където се разиграваха сценките в популярната им телевизионна реклама. От друга страна, тяхно проучване показва, че именно Рим, Берлин, Лондон и Париж са сред най-желаните дестинации за българските туристи. Освен екскурзия имате възможност да спечелите и луксозен куфар “Самсонайт”.

Ако маршрутът на стюардесите не съвпада с вашия, също имате възможност да участвате в играта. Всеки продукт има свой код и лесно можете да участвате. Leki е от спонтанно познаваемите марки, така че лесно ще се ориентирате!

Коментирай