Свободно време

Мая Нешкова просълзи радомирци на 3 март с “Опълченци”

04.03.2010г. / 14 20ч.
Аз жената
Мая Нешкова просълзи радомирци на 3 март с “Опълченци”

Повече от 1000 мартеници получи обичаната певица Мая Нешкова от своите почитатели в Радомир след концерта, който тя изнесе в града вчера. Любимката на народа бе поканена от кметството да изнесе празничен рецитал по случай 3 март на централния площад. Почти целия град се стече да види и чуе естрадната звезда и нейните хитове “Честит рожден ден” и “Конче вихрогонче”.

Мая Нешкова представи и някои от песните от новия си албум “Обичам те”, като едноименната композиция на Кирил Икономов, “Корабът с бели платна”, “Карнавал”, “Любов” и “Пей, сърце”. Певицата обаче откри и закри концерта си с най-патриотичната песен от своя репертоар – “Опълченци”, която бе и най-подходящата кулминация в тържествата за 3 март и с нея тя просълзи всички присъстващи.

След концерта Мая Нешкова с часове остана да раздава автографи и да се снима със своите почитатели от Радомир. Голяма част от тях бяха приготвили и комплименти за своята любимка, като предимно това бяха мартеници в най-различни разновидности. След като се прибра в дома си и ги преброи, се оказа, че Пижовците и Пендовците са повече от 1000.
Снимка: Огнян Панов

* * *

Мая Нешкова празнува със Станислав Яневски

Коментирай