Майчинство

Бебешката пудра – продукт с широко приложение

Забравете за мравките в дома ви

28.05.2013г. / 19 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Бебешката пудра е продукт, който можем да прилагаме не само върху бебешката кожа.

Свързани статии

Вижте някои от другите й приложения:

Ако домът ви е често посещаван от мравки, поръсете местата, където се събират. Ароматът и консистенцията на бебешката пудра кара мравките да избягват тези места.

Ако в летните месеци се подсичате под мишниците или между бедрата, бебешката пудра е идеално решение на този проблем. Така кожата ви е защитена и мирише приятно.

Домакинските ръкавици, с които почиствате, скоро след първата им употреба залепват неприятно. В следствие на това, когато ги ползвате, ръцете ви се изпотяват и това може да причини гъбички по пръстите и ноктите. Поръсете малко бебешка пудра в тях.

Ако обувките ви изпотяват краката, и се е появил неприятен мирис, поръсете в тях бебешка пудра и я оставете да престои цяла нощ. На сутринта изтръскайте излишното количество, вече са готови да ги обуете отново.

Ако косата ви се омазнява прекалено бързо, малко количество пудра в корените ще прикрие този недостатък. Но това е приложимо само при светлите коси.

Ако на дрехата ви се появи петно от мазна храна, поръсете го с пудра. Оставете за около 10 минути и след това изперете с подходящ препарат.

Коментирай