Майчинство

Ашли Греъм позира гола за списание, докато кърми бебето си

Красотата на това да си майка

04.08.2020г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Instagram ashleygraham

Снимка: Instagram ashleygraham

Тя е Ашли Греъм, американски супермодел в плюс размер и отново провокира със своя фотосесия за Elle. Този път Ашли позира със своя 8-месечен син Исаак, гола, кърмейки го.

Докато повечето жени се притесняват от своята физика след раждането, моделът показва точно обратното. Не само че преди седмици засне фотосесия за бански, но излъчването ѝ подсказва, че това е жена, която обича своите пищни форми.

„Когато гледам новите си стрии и промените, през които тялото ми премина, това ме подсеща, че всички жени сме супергерои“, сподели 32-годишният супермодел. Ашли добавя, че по време на бременността е качила доста килограми и са се появили стрии по тялото ѝ. Почувствала се е опустошена. „О, боже. Не мога да повярвам, че това се е случило.“

 

 

В интервю за списанието разказва и за красотата на това да дадеш живот и това да продължаваш да обичаш своето тяло, въпреки промените, които настъпват.

В личния си профил в Instagram, Ашли не спира да споделя красивите моменти на това да си майка, радвайки се на любовта и подкрепата на съпруга си Джъстин Ервин.Още докато беше бременна, засне няколко кадъра отново гола, а след появата на сина си не се притеснява да се снима без грим, със стрии, докато изцежда кърмата си. Невероятна е!

Коментирай