Майчинство

Фондация Искам бебе - в Сливен

12.10.2007г. / 10 03ч.
Аз жената
Фондация Искам бебе - в Сливен

На 14 октомври 2007г. от 13 ч. в хотел „Парк Централ” - Сливен ще се проведе първата информационна борса на фондация "Искам бебе" в Сливен, която включва безплатни консултации и семинар с едни от най-добрите специалисти в областта на прилагане на инвитро технологиите и репродуктивната медицина.

Първите дарители на Фондация „Искам бебе” в град Сливен са фондация „Рози” и г-н Галин Кънчев – Изпълнителен директор на ЕСО КОМЕРС ООД. Програмата за корпоративна социална отговорност на ЕСО КОМЕРС ООД – Сливен и фондация „Рози” подкрепят дарителската инициатива на фондация „Искам бебе” като подпомагат изграждането на постоянно действащ Информационен център „Искам бебе” на територията на гр. Сливен с цел даване на навременна информация и набиране на средства за подпомагане лечението на бездетните семейства в Сливен. Кампанията се подготвя с помощта на Българската асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве.

Безплатни консултации на присъстващите ще дават д-р Даниела Савова –АГ болница Д-Р ЩЕРЕВ, д-р Георги Стаменов – АГ - ЦРЗ „Надежда” – София, д-р П. Табакова – МЦ „Репробиомед” – София, д-р Тони – МЦ „Саламанида” – Пловдив, д-р А. Ставрев – МЦ „Плама” – Пловдив, д-р Матеев – АГ – МЦ „Бора”, Пловдив, д-р Монастирска – АГ – МЦ „Олимед”, Варна, Милена Божилова - психолог, Ани Коцева – психолог, Стефка Величкова – ембриолог, Лъчезар Железарски – криобиолог.

Номинираната за приза „Майчино сърце” и председател на фондация „Рози” - г-жа Роза Кънчева ще връчи дарителски ваучери за лечението и извършване на инвитро процедури на 5 семейства от Сливен, които се борят за свое собствено дете. Семействата ще бъдат избрани след теглене на жребий в деня на събитието. Критериите за включване на семейства в дарителската програма са: семействата да са от град Сливен, да са с доказан репродуктивен проблем, да декларират, че нямат необходимите средства за лечение на стерилитет. Дарителите ще поемат шефство над дарените семейства до завършване на цялата инвитро процедура.

Допълнителни средства за бездетните семейства в Сливен ще дарят и фирма „Йотови” – г-н Коста Христов, „Еко Медика” – г-жа Петя Иванова, аптеки „Централ” – г-жа Ваня Койчева.

Фондация „Искам бебе” търси свои съмишленици и дарители и в други градове на страната с цел повсеместно подпомагане на бездетните семейства у нас. За информация – Радина Велчева – председател на УС на Фондация „Искам бебе” – тел. 0898 588 026

Оше за фондация Искам бебе прочетете тук.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
al ( преди 11 години )
tova e mnogo mnogo hubavo ,iskam da popitam dali tazi fondaciq ne obikalq cqla bg ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар