Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Глиган (Свиня)

Свинята е рицар. Тя е галантна, услужлива, детайлна, наивна, доверчива, изглежда беззащитна, но е просто добронамерена. Свинята има малко приятели, но за цял живот. За тях е способна на всичко. Тя е особено нежна към хората, които й харесват. Жената-Свиня обича да прави подаръци, да организира малки празници. Тя е прекрасна домакиня. Свинята е жизнерадостна, сговорчива, никога няма да ви опонира, ако ви обича. Отстъпчива е и не се впуска в спорове, дори когато е права. Свинята е импулсивна, честна и винаги застава на страната на по-слабия.


Тя може да върши всякаква работа. Добросъвестна и трудолюбива е. Тъй като е много чувствителна може много добре да се реализира в изкуството. Успява да се подсигури материално, но претърпява и неуспехи. Свинята постига целите си без много усилия. Винаги получава помощ и подкрепа навреме. Ако прояви прекалена доверчивост, злоупотребяват с доверието й. Често се влюбват в нея, но и често я изоставят. Свинята е толерантна към чуждите недостатъци, няма състезателен дух, безпристрастна е и неуверена в решенията си. С присъщата си искреност обезоръжава противниците си. Ако все пак излъже, то е само в краен случай и при самозащита.


Свинята е умна, но в никакъв случай хитра. Често й липсват аргументи и тъй като не е лицемерна, започва да се оправдава и се обърква в собствените си извинения. Стреми се да подкрепи твърденията си с доказателства. Свинята е добър компаньон. Понякога си позволява да се весели безконтролно. Рядко говори, но когато започне – трудно спира. Свинята е интелектуална, иска да знае много. Чете много, но безразборно. Демонстрира осведоменост, но познанията й са непълни и хаотични. Въпреки благодушния си вид Свинята е властна, вярна на дълга и последователна. Дълго мисли преди да вземе решение, а когато най-после го вземе то може да се окаже неактуално.


Първата фаза от живота на Свинята е спокойна. В следващия период може да има проблеми в семейния си живот, но тя обикновено ги решава сама. Околните не усещат нейните изживявания. Много е важно, кога е родена – ако е доста време преди празниците, тя живее спокойно, но ако е родена в дни, свързани или близки до празниците, животът й винаги е в опасност.


Мъжът, роден в годината на Свинята – ако е роден през пролетта и лятото е богат. Родените през есента и зимата са безсребърници и любимци на жените. На 3, 9 и 20 г. ще се сблъска с големи трудности. Ако има петно на лявото рамо или дясната ръка обикновено има само дъщери. Ако има петно на лявата ръка или плешка преживява доста проблеми и всичките му желания се сбъдват в преклонна възраст.


Жената, родена в годината на Свинята има спокоен и предвидим живот. Ако бракът й е неуспешен ражда дъщери. Ако има щастлив брак ражда няколко момчета. Ако има родилно петно на лявото рамо може да създава семейство, с който знак си пожелае.


Критични години за представителите на този знак са 10, 19, 50, 60 и 70-тата от живота им.


Несъвместимости Свинята няма несъвместимости, разбира се добре с всички останали знаци.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева