Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 януари 2015

Романтика и възможност за нова любов!

19.01.2015г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Седмицата започва обещаващо в сектора на любовта. Някои представители на зодиакалните знаци ще намерят своята половинка, а за други дните ще бъдат повече от романтични. Вижте какво ви очаква.

Овен

Сексуалният ви живот е повече фантазия, отколкото реалност. Вероятно не получавате достатъчно внимание и ласки от любимия човек и това се дължи на обстоятелства извън вашия контрол или просто нямате партньор до себе си. За тези от вас, които търсят нова любов, новолунието във вторник и периодът, който настъпва след това са благоприятни за започване на нови любовни взаимоотношения.

Телец

Тази седмица определено няма да бъде най-романтичната ви, защото служебните задължения ще изместят от фокуса любовта. И все пак, след понеделник може да получите смесени сигнали от интересна личност, която скоро сте срещнали. Не бързайте с изводите, може преценката ви да се окаже погрешна. Също така през тези дни се въздържайте от флирт в социалните мрежи.

Близнаци

Имате големи очаквания към половинката си, когато става въпрос за споделяне на идеи или провеждането на дълбоки и философски разговори. Партньорът ви с радост ще ви отдели нужното внимание и това ще ви накара да се чувствате повече от сигурни във връзката си. Не забравяйте да поддържате и да продължавате да изграждате тази стабилност.

Рак

Очаквайте нови възможности в сектора на любовта. Позицията на няколко планети сочи, че вие сте готови да направите промени в любовния си живот. Тази промяна може да се касае за задълбочаване на отношенията между вас и половинката ви или до прекратяване на някакви взаимоотношения. И в двата случая това по някакъв начин ще се отрази на емоциите ви.

Лъв

Още в понеделник ще усетите, че любовта, за която мечтаете е напълно постижима. Позицията на Луната във вторник във вашия сектор на партньорството ще ви помогне това да се случи. Ако скоро сте започнали нова любов, има шанс тя да се развие положително. Сега е моментът да изгладите всякакви недоразумения между вас и любимия човек.

Дева

Възможно е да попаднете в ситуация на спор с партньора ви. Опитайте се да спорите по продуктивен начин и запазете добрия тон, в противен случай има опасност събитията да не се развият положително за вас. Намалете агресивното и пасивно поведение.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 9 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )