Интимно

Любовен хороскоп за 19 – 25 януари 2015

Романтика и възможност за нова любов!

19.01.2015г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Позицията на Луната във вторник ще отвори възможност за нова любов за необвързаните Везни. Добре е да преосмислите вашите виждания за любовта и любовните взаимоотношения, тъй като позицията на Меркурий през тази седмица ще бъде ретроградна.

Скорпион

В понеделник Марс и Нептун ще се сблъскат в 5-ти дом на любовта и удоволствието. Тази комбинация от енергии ще ви направи допълнително харизматични. Може дори да бъдете обект на нечия сексуална фантазия!

Използвайте този шанс, за да разширите възможностите си за духовна и физическа връзка с любимия човек. Ако сте необвързани и срещнете интересна личност, не прибързвайте с изводите. Изчакайте няколко дни, за да може да оцените ситуацията обективно.

Стрелец

Венера се движи през вашия сектор на комуникацията и това ще породи желание във вас да разговаряте повече с партньора и да получите отговори на много въпроси, които ви вълнуват. Тези от вас, които не се намират в сериозни взаимоотношения, но се срещат с някого, ще се почувстват свободни да продължат напред сами или да се отдадат на емоциите.

Козирог

Имате всички шансове да комуникирате с партньора пълноценно или да вземете общи решения, но всичко зависи от вашата нагласа. Бъдете ясни в исканията си и помислете дали е добре да направите компромиси, защото любимия човек може да не ви разбере или подкрепи по начина, по който ви се иска.

Свързани статии

Водолей

Седмицата ще бъде романтична за онези от вас, които се намират във връзка. Моментът е подходящ за малки жестове или романтични изненади към половинката. Позицията на Луната във вторник ще създаде благоприятни събития за вашия любовен живот.

От друга страна някои планети още на следващия ден ще се наредят ретроградно и това може да окаже влияние върху комуникацията.

Риби

Тази седмица ще бъдете положително настроени към всичко, което се случва около вас, а благодарение на връзката между Марс и Нептун във вашия знак, ще бъдете повече от неустоими. Това ще ви помогне да хипнотизирате някой специален за вас човек. Възползвайте се!

Снимки: Thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 9 години )
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )