Бременност

Д-р Енчев ще направи корекции на Теди Велинова след раждането

Хирургът първо ще заличи белега от секциото

05.01.2017г. / 10 31ч.
Аз жената
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Теди Велинова и д-р Ангел Енчев очакват второто си дете през април, съобщиха самите те вече официално. Известната двойка има един син, Филип, на 3 години. А сега Теди е бременна с момиченце.

Д-р Енчев е обещал на половинката си, че щом роди и спре да кърми, ще ѝ направи няколко естетични корекции на гърдите – ще ги повдигне и уголеми. Самият той споделя, че досега не е правил нищо особено по лицето и тялото на Теди, само „малко ботокс по челото и около очите“. Но първото нещо, което опитният хирург ще направи е да заличи белега от секциото.

Както предишния път, така и сега стилистката е решила да ражда с цезарово сечение, а в залата най-вероятно ще бъде и любимият ѝ мъж. Както самата Теди споделя, при предишното раждане е оперирал друг лекар, но д-р Енчев е бил в залата, за да контролира раждането.

„Не изпитвах страх, защото всичко беше контролирано и извършено от специалист, а и Ангел беше до мен в операционната зала“, споделя Велинова.

И този път двойката планира да се случи същото. Терминът на Теди Велинова е определен за април, но не е изключено бебето да се появи по-рано, тъй като вървяло с по-едри размери от обичайното.

Двойката е заедно от 2011 г., а романтичното предложение за брак хирургът направи на любимата си в романтичния Рим с пръстен с брилянт. Преди да се залюби с д-р Енчев, Теди излизаше с рапъра Експлисит. Преди него пък дамата дълго време бе гадже на бизнесмена Румен Бояджиев, син на собственика на клиника за пластична хирургия. Велинова отдавна е фен на пластичната хирургия и бе една от първите, които си сложиха силиконови гърди у нас.

Коментирай