Мода

Дървените бижута – непринудено закачливи

06.11.2011г. / 21 20ч.
Вергиния Генова
Дървените бижута – непринудено закачливи

Есента е цветна и екстравагантна. За смелите дами, които експериментират с бижутата, това е времето да извадят бижутата от дърво и филц.
Дървените бижута успешно могат да се съчетават с всякакви кашмирени, мохерни и вълнени дрехи, да са в тон с цветните чорапогащници и кашмирени шалове.
Дървените бижута внасят топлина, цвят и настроение. Те са своеобразен акцент и нещо, което да хваща вниманието.
Пазарът е наводнен от всевъзможни бижута, което е предизвикателство пред дамите, които биха желали да са уникални и неповторими.

Много от тях предпочитат да си изработят сами бижута от дървени мъниста, които се продават в магазини като книжарница „Слънчоглед”, а останалите могат да закупят на връщане от работа от почти всеки бутик или сергия.

Дървените бижута определено са по джоба на всекиго. Виждала съм дървени гердани за по 2 лева в магазин втора употреба. Герданите, разбира се, не бяха втора употреба, защото от вид имаше десетки. Абсолютно същите гердани съм ги виждала на сергия на улицата за по 5 лева и в бутици за много повече. Така че, както се казва, пазарна икономика – едно и също нещо можеш да го купиш на различна цена. Може би и с различно самочувствие!

Прочетете още:

Коментирай