Мода

Как да си направите гребенче с камъни

Прави се лесно!

14.09.2013г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

За да бъде една прическа красива и да придаде малко повече индивидуалност се нуждае от красив аксесоар. Може да е диадема, фиба, шнола или малки гребенчета. Аксесоарите с камъни и перли са изключително актуални. Предлагат се в разнообразни варианти и цветове. Споделяме с вас една идея за това как да си направите сами гребенче за коса с камъни.

Ефектен аксесоар, с който ще впечатлите. Много е лесно! Трябват ви гребенче за коса, лепило, игла с конец, камъни, перли в различни цветове и размери, по-дебело парче вълнен плат или друг, който да стои твърд. Изрежете парчето плат така, че да бъде с дължината на гребенчето, а като ширина вие определяте, но приблизително трябва да е около 2 или 2,5 см широко.

С помощта на лепилото залепете върху него камъните, може да добавите и перли или да бъде изцяло перлен гребен. Изчакайте да изсъхне. Вземете вече украсеното парче плат и нанесете малко лепило на него. След това го поставете от външната страна на гребенчето, без да го залепяте по зъбците му.

Свързани статии

След като изсъхне, с помощта на игла и конец зашийте парчето плат около гребена, за да бъде още по-стабилно. Ако ви затруднява трикът с парчето плат и зашиването му за гребена, залепете направо върху пластмасата няколко камъчета, пак ще стане красиво. Това е, вече си имате гребенче с камъни.

Снимка: lovemaegan.com

Коментирай