Мода

Блясък и пайети в празничните тоалети на звездите

Кой е вашият тоалет?

02.12.2013г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всеки празник и специално събитие са белязани с много блясък. Пайети, мъниста, брокати и фини шевици украсяват звездните празнични костюми. Блясък и разкош в коледната и новогодишна нощ може да добавите и вие към вашата визия. Следващите няколко предложения ще ви подскажат някои добри идеи.

Високите талии в полите издължават силуета и придават една елегантност. Джесика Алба е избрала пола, обшита с черни и сребърни пайети в комбинация с бяла копринена риза. Изключително красива и стилна празнична визия. Може да добавите и красиво колие, но не трябва да бъде твърде претрупано откъм блясък и камъни.

Певицата Тейлър Суифт също е избрала празничен тоалет, обшит с малки пайети и мъниста, но в по-меки, кремави и бледорозови цветове. На тази визия поставете малки обици с камъни и по-обемен пръстен. Бижу на врата не би стояло фино и красиво и ще закрие красотата на тоалета.

За роклята, с която е облечена Даутцен Крус не е необходимо допълнително бижу на врата. Роклята е с асиметрична форма, с розови матирани пайети и елементи по нея в цвят розово злато.

Каролина Куркова е в черен тоалет, в който се съчетават красиви черни графитени мъниста и пайети. Избрала е колие, което е също в нестандартна линия, както роклята й, но в същото време е с много блясък и камъни. Както забелязвате обеци няма или те са съвсем малки, за да не се получи натруфена визия.

Снимки: Reuters

Коментирай