Мода

Звездни парти рокли за празничната нощ

Няколко добри идеи за празничен тоалет

21.12.2013г. / 12 44ч.
Михаела Лазарова
Бионсе. Снимка: Reuters

Бионсе. Снимка: Reuters

Само след броени дни всички ще посрещнат едни от най-светлите празници, облечени в бляскави тоалети. При избора на официалните дрехи не забравяйте, че те трябва да ви отличават от останалите гости на партито, да са стилни и удобни. Ако все още не сте се спрели на модел и идея за това как ще изглеждате в празничната нощ, откраднете малко вдъхновение от красивите парти рокли на звездите.

В тях ще откриете актуалните за сезон есен-зима акценти, раздвижени кройки и много сексапил.

Тоалетът на Селена Гомез съчетава дантела, тюл, фина бродерия и много злато. Елегантната й визия е допълнена от небрежно оформен кок. Ако и вие сте избрали подобен тоалет, не забравяйте за малките чанти тип клъч.

Ретро къдрици и парти рокля в типичните за сезона сребърни оттенъци е изборът на Фърги. Няма нужда да се поставят бижута, защото роклята е достатъчно пищна на пайети. И все пак, ако решите да сложите обеци, нека те да бъдат съвсем малки.

Като сребърна звезда. Тоалетът на Бионсе подчертава най-красивото в нейната фигура и в същото време прикрива малките недостатъци. Подобен модел рокли са подходящи за дами с по-широк ханш, но със стегнати и секси бедра.

Ако имате красив и стегнат бюст не пропускайте да подчертаете и него с подходящо деколте.

Дженифър Анистън също е избрала традиционното за празника и сезона сиво. Меките графитени оттенъци на пайетите придават елегантност. Дълбоко деколте, което подчертава стегнатия й бюст.

Ако сте избрали подобен тоалет, може да добавите много фино колие или да останете само с един или два по-обемни пръстена с камъни.

Свързани статии

Малката чанта тип клъч допълва визията. Много е важно да обърнете внимание на това каква ще бъде вечерната ви чанта.

На тази рокля по-обемен модел чанта не би се съчетавал добре с модела на роклята.

И не на последно място магнетичната Марша Крос. Секси, женствена, облечена отново в блясъка на пайетите.

Не пропускайте да добавите и малко от тях във вашия тоалет. Може би на роклята, потника или на коктейлната чанта, а защо не и на аксесоара за коса (ако сте избрали да поставите такъв). Най-важно е тоалетът ви да е удобен и съобразен с фигурата ви.

Снимки: Reuters

Коментирай