Мода

Арт линия в модата за пролет-лято 2014 (галерия)

За повече настроение през следващите сезони

26.12.2013г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В модните колекции за сезон пролет-лято 2014 дизайнерите вложиха отново много цветове, съчетават различни стилове и по елегантен начин успяха да вмъкнат и арт поп линията. Тя се усеща не само от кройките на моделите, но и от апликациите в стил Пикасо. Изобразяване на женски красиви лица, геометрични фигури и графити присъстват в колекциите на едни от най-големите имена в модната индустрия като Прада, Диор, Шанел, Селин и други.

Арт настроението видяно през различен ъгъл ще угоди и на най- взискателните дами. Когато искате да изпъкнете с визия, да шокирате с вашата индивидуалност, изберете арт настроението в моделите.

Свързани статии

Когато искате да подчертаете вашата женственост и да запазите елегантността си, изберете модели с рисувани женски лица. Не забравяйте за големите красиви камъни, които основно присъстват в колекцията на Прада за следващите сезони. Много камъни, пайети и блясък във всяка една част на имиджа.

Абстрактни рисунки в контрастиращи цветове. Колекциите за следващите сезони ще бъдат повече от цветни. Не пропускайте да добавите нещо абстрактно във вашия гардероб без значение дали е върху дрехата или някой от аксесоарите, които ще носите.

Съчетаване на етно и флорални мотиви, смесване на материите. Много арт и леко напомняне за поп културата присъства в колекцията на Марк Джейкъбс за пролет-лято 2014.

И не на последно място типичните за свободата на поп културата графити, съчетани с арт мотив. Изобразени върху ефирни материи и линия на моделите, които въпреки леката екстравагантност успяват да запазят женствеността. Разгледайте и галерията ни с още красиви идеи за предстоящите сезони.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време