Мода

Секси бельо за Деня на влюбените

Секси, облечени в пижама

10.02.2014г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Празничната нощ на „Свети Валентин“ е запазена за сатена, коприната и дантелата в червено, розово, черно и всички останали красиви цветове за бельо. Тъй като вечерта за поредна година ще бъде специална, трябва и бельото да бъде такова. В какъв цвят да го изберете? Може да заложите на традиционните за празника или да изберете друг ваш любим цвят. Това, което не трябва да пропускате са акцентите.

Първия акцент, който не бива да пропускате е дантелата. Може да съставлява по-голяма част от бельото или да е по края на копринената нощница, но трябва да я има.

Не пропускайте малките отблясъци. Това са всички малки камъчета, мъниста и фини бродерии върху бельото, които ще играят на романтичната светлина.

Свързани статии

Ако върху бельото ви няма камъни, сложете нежно колие, ще изглеждате още по-привлекателно.

За жартиерите не е задължително да присъстват само тогава, когато ще ги комбинирате със секси чорапи, но ако държите на чорапите, е хубаво те да бъдат в цвета на бельото ви.

Изберете цвят, който да контрастира на кожата ви, а не да я прави по-бледа отколкото е.

Изберете си образ. Изиграйте нежен ангел като добавите и крила изработени от фини пера или бъдете Лолита като поставите голяма и красива панделка в косите си. Крилата, ръкавиците, маската на лицето са все аксесоари, които ще направят имиджа ви запомнящ се.

В празничната нощ идеите за секси бельо не се ограничават само със сутиени, корсети и жартиери. Изберете сатенен комплект от две части или красива и ефирна нощница, която да бъде с дължина над коляното или пък дълга до глезените. Ако предпочитате удобните пижами, в тях също може да изглеждате привлекателно. Изберете такива, които напомнят за любовта и носят послание към половинката ви. Но най-важното, което не бива да забравяте да сложите в празничната нощ е вашата женственост.

Снимки: Reuters, obaz.com

Коментирай