Мода

Обеци с нестандартна форма – хит за пролет-лято 2014

Правят визията по-интересна

04.03.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: obaz.com

Снимка: obaz.com

Казват, че една жена никога не бива да излиза от вкъщи без червило и бижута. Бижутата са един не само незаменим, но и допълващ визията аксесоар. През последните години в тенденциите за сезоните бижутата търпяха много промени като в техния дизайн се включваха не само нови материали и начин на изработка, но и акценти от минали години.

Свързани статии

Свободата на модата и персоналният стил, който всяка дама е изградила, позволяват красиво обсипаните с камъни аксесоари да се комбинират и с разнообразни стилове. След като обърнахме внимание на многоцветните колиета, няма как да не споделим с вас и обеците с нестандартна форма, които ще бъдат тотален хит през пролетно-летния сезон на 2014 година.

Обеци със синджирчета. Този модел на обеците напомня много за модата на 80-те и 90-те. Обикновено такава обеца се поставя само на едното ухо като акцент, а на другото по-малка обечка като халкичка или нещо с камък.

Обеца, която обхваща цялото ухо. Тя също е добре да бъде поставена на едното ухо. По-интересно е, когато и прическата е съобразена с вашите аксесоари. Когато добавяте към визията си ексцентрични и ефектни бижута е хубаво ушите ви да бъдат по-открити, за да се видят колко са красиви.

В този имидж много добре са съчетани няколко стилове. Цветна тениска, с обемно колие с много камъни, обеца също с камъни в нестандартна форма. Ако решите да носите бижута в този стил, не се ограничавайте да ги слагате само когато сте на изискано събитие, бизнес среща или в офиса.

Те се съчетават добре с по-спортна и ежедневна визия. Сплетете косата на плитка на една страна или я оформете в малък кок на тила. Пуснете един-два по-къси кичура коса около овала на лицето и ще получите перфектна визия, а обецата с нестандартна форма ще бъде акцента в нея.

И все пак, ако държите на по-елегантната визия и тези предложения ви се струват твърде ексцентрични за стила ви, изберете такъв модел на обеца. Подобен модел може да поставите на двете уши. Те са достатъчно нежни, за да не направят визията ви претрупана. Леко загадъчни и отново с нестандартна форма.

Снимки: obaz.com

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Памела ( преди 7 години )
Здравейте как мога да поръчам от тези обеци
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Вероника ( преди 9 години )
Това е само една обица, изненадвам се, че не сте информирани, момичета. Друг е въпроса как с толкова много камъчета не висва напред и не се размества :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 1 rate down comment
Дес ( преди 10 години )
Индия идвааа :) Там всяка жена носи такива :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
nana ( преди 10 години )
vse edno hamsteri sa im davkali u6etata , s tolkova dupki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
pepi ( преди 10 години )
az imam po edna dupka na uho , tuk tezi sa kato na strelbi6te ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 4 rate down comment
алилиии ( преди 10 години )