Мода

Сладка мода

Нестандартна идея за обувки

20.03.2014г. / 14 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Shoe Bakery

Снимка: facebook Shoe Bakery

 

Обичате ли торти, вафли и всякакви други сладки изкушения?

Дори и в този момент да нямате нужда от нещо сладко, тези изкушаващи обувки напомнящи на кексчета, понички и торти ще предизвикат у вас желанието да ги изядете.

Това съвсем не е дело на майстор сладкар, а обувки изработени с много фантазия и любов към сладкото.

Свързани статии

Креативната идея е на дизайнера Крис Кембъл, който превръща иначе обикновените обувки в нещо наистина красиво, което може да направи визията на всяка дама екстравагантна. Модният дизайнер е кръстил компанията Shoe Bakery, а обувките могат да бъдат поръчани в интернет или да бъдат закупени в бутик носещ името The Shoe Bakery.

Обувките изглеждат толкова реалистично, че дизайнерът получава стотици запитвания дали са годни за консумация. Някои от проектите са впечатляващи като този например. Токчетата на обувките приличат на вафлени фунийки, а върху някои от тях има и апетитни череши.

За изработването на някои от тях е нужно около две до четири седмици работа, като за определени детайли се използват реални сладкарски инструменти. Тези сладки обувки са поредното доказателство, че пред модата няма граници.

А вие бихте ли се осмели ли да обуете такива? Ако тези нестандартни модели са ви допаднали, може да разгледате повече от тях в галерията ни със снимки.

Снимка: facebook Shoe Bakery

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Jiji ( преди 10 години )
готини, ама по бг улиците ще те гледат сеедно не знам какво си обул
отговор Сигнализирай за неуместен коментар