Мода

Посрещнете пролетта с цветя в косите

Как да направите прическата си по-романтична?

21.03.2014г. / 08 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За всеки нов сезон модните тенденции се променят, но има акцент, който присъства във всяка колекция на дизайнерите и това са флоралните мотиви. Тъй като астрономическата пролет настъпи на 20 март, споделяме няколко идеи за това как да посрещнете пролетта внасяйки в своя имидж повече флорални мотиви, но този път не в облеклото, а в прическите.

Цветята, пеперудите и другите символи на пролетта още преди месеци бяха забелязани в колекциите на едни от най-големите модни брандове между които Dolce and Gabbana и Zac Posen.

Как да освежите прическата си с флорални мотиви? Предлагат се невероятно много красиви аксесоари за коса в различни цветове и форми, които може да направите част от вашата визия.

Свързани статии

Може да сложите по-деликатни метални фиби с цветя и малки камъчета или да изберете шнола за коса с цвете, изработено от плат.

Лентите за коса са чудесен аксесоар, който може да сложите, когато косата ви е пусната, оформена на конска опашка или на небрежен кок. За да бъдете тематични изберете такава, която е с малки цветчета по нея, като тази от колекцията на Dolce and Gabbana.

С какво се съчетават най-добре флоралните мотиви? Няма ограничение. Ако сложите цветя в косите си може да си позволите да добавите от тях и в облеклото или в останалите аксесоари като обеци, чанти, гердани и т. н.

Цветята се комбинират добре с почти всички десени и материи като геометрични фигури, точки, райе, арт десени, феерични материи, лен, памук, злато, сребро, метал, дърво.

Добавяйки ги в косите не само ще изглеждате по-женствени и красиви, но ще направите и най-семплата прическа да изглежда по-романтична, а романтиката е част от пролетта и лятото. Не пропускайте да посрещнете пролетта с цветя в косите.

Снимка: Reuters

Коментирай