Мода

Разкошът на големите камъни в колекцията на Прада (видео)

Пресъздайте блясъка им и върху вашите дрехи

30.03.2014г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Не спираме да се впечатляваме от блясъка, който ни предлагат в своите пролетно-летни предложения модните дизайнери. Обръщаме поглед за пореден път към големите цветни и красиви камъни и по-специално тези в колекцията на Прада.

Ефектът, който създават върху материите прави дрехи забележителни. Комбинация от арт класически линии, ретро форми, всичко това под блясъка на камъните. За тези дами, които харесват подобни предложения не е съвсем невъзможно да пресъздадат ефекта на големите цветни камъни.

Свързани статии

Достатъчно е да посетите някоя кинкалерия и да закупите различни по размер, цвят и форма камъни, които могат да се пришиват. След това дайте свобода на въображението си. В колекцията на Прада за пролет-лято 2014 те присъстват върху роклите, чорапите, връхните дрехи.

Не пестете от блясъка им. Добавете върху облеклото си повече от тях. Превърнете скучните и стари дрехи в бутиково облекло от миланските модни подиуми. За да ви вдъхновим още повече и да ви доближим до разкоша на тези акценти, споделяме и видео с представянето на колекцията на модния бранд.

Снимка: Reuters

Коментирай