Мода

Модната икона Лана Дел Рей

Не пропускайте да откраднете малко от стила на Лана Дел Рей за предстоящите сезони

23.04.2014г. / 09 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook Lana Del Rey

Снимка: facebook Lana Del Rey

Елизабет Грант е американска певица, родена на 21 юни 1986 година. На публиката тя е позната с артистичния псевдоним Лана Дел Рей.

С появата си на музикалната сцена тя бързо се превърна в любимка на всички не само с музиката, която прави, но и със своя отличаващ я стил. Винаги е различна и впечатляваща.

Нещо, което никога не липсва дори в небрежната и ежедневна визия е нейното женствено излъчване. Обича да изненадва публиката като във визията си винаги добавя акцент от миналото.

Визия на египетска богиня? В нея тя изглежда величествено, но и показва, че акцентите от древността са приложими в облеклото и прическите и в наши дни, но и правят имиджа успешен.

Лана дел Рей е била лице на корица на редица модни и музикални списания, както и лице на модни кампании. В гардероба на певицата освен любимите й дънки, специално място заемат и тоалетите на едни от най-големите модни брандове като Vivienne Westwood, Alberta Ferretti, Altuzarra и други.

Стилът й е определян като ретро напомняне, колежански стил и холивудски блясък. Именно това й печели договори с H & M, Jaguar, Mulberry и други.

Певицата не се страхува да експериментира, когато става въпрос за нейната визия. Харесва сребристите и металик оттенъци, флоралните мотиви, ярките цветове, обемните гердани и секси оформени вълни в косите.

Обича да променя цвета на косата си като досега сме я виждали в меденоруси нюанси, карамел и тъмнокафяво. Нещо, с което не се разделя, дори когато е облечена с къси панталонки и тениска са ретро къдриците.

Свързани статии

Обича да добавя лек обем в косите си и аксесоари като фиби, ленти и диадеми. Не пропускайте да откраднете малко от стила на Лана Дел Рей за предстоящите сезони. Бъдете женствени и магнетични като нея.

Снимки: Reuters, facebook Lana Del Rey

Коментирай