Мода

Какво да облека днес?

Как да комбинирате полата от тюл?

17.05.2014г. / 09 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Днес ви представяме една идея за това как да носите пола от тюл. Полите от тюл са актуални вече няколко сезона. Те са подходящи за клуб, за офис визия или за ежедневието. Удобни са и шик и правят визията кокетна. Как да ги съчетавате?

Полите от тюл са изключително комбинативни, а съчетанието бяло, червено и черно никога няма да бъде демоде. Изберете екрю или черна пола от тюл с висока талия. Съчетайте я с памучна блуза или поло на райе в комбинация от бяло с черно.

Връхната дреха може да бъде черно кожено яке, което да е вталено и да подчертава талията ви. Тюлената пола би се съчетала добре и с черно или червено плюшено сако. Изберете черни фини чорапи с флорални мотиви, мрежа или изчистени.

Свързани статии

Обувките трябва да са половинки или боти, които да бъдат в черно или черно с червен акцент. Ако е дъждовно, сложете високи кожени ботуши или черни гумени.

Не пропускайте и останалите аксесоари като квадратна кръгла кожена чанта в червено и слънчеви или диоптрични очила с леопардова или черна рамка. Гримът трябва да напомня на пин ъп момичетата – черна очна линия и червено червило. Добавете червен лак.

Снимка: keikolynn

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
Свободно време