Мода

Какво да облека днес?

Вижте свежото ни предложение за дневен имидж

15.05.2014г. / 09 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Един от най-трудните избори, които правят жените всекидневно е да решат какво да си облекат. Дългото стоене пред гардероба често е причина да избираме своя дневен имидж с часове и особено, когато климатичните условия ни изненадат.

Затова решихме да направим рубрика специално за читателките на Az-jenata.bg – Какво да облека днес. В нея ще споделяме идеи и за това какво да изберете от вашия гардероб или да добавите към него.

Ето и първото ни предложение.

Дънките са предпочитано облекло от много дами. За пролетно-летния сезон ще бъдат изключително актуални тези, които са леко нарязани и особено модел „бойфренд“.

За този модел е характерна леко отпуснатата кройка в областта на чатала. Дънките са удобни и могат да бъдат комбинирани с елегантни сандали, пантофки, кецове, боти.

Дантелата е класически елемент, който никога няма да бъде демоде. Към удобните дънки добавете ефирна блуза или риза в цвят екрю, която е с декорация от дантела. Връхната дреха може да бъде класическо черно сако, шлифер. Може да го изберете и в някакъв контрастен цвят.

Свързани статии

Какви обувки да изберете? В случай, че вали, може да си позволите да сложите гумени ботуши или боти в черно или бежово. Ако слънцето ви се усмихне, добавете половинки обувки с интересен принт. За грим изберете по-леки пастелни цветове, както и по-семпли бижута.

Снимки: keikolynn

Коментирай