Мода

Какво да облека днес

Изберете дългите и ефирни рокли

13.06.2014г. / 10 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: reuters

Снимка: reuters

В рубриката „Какво да облека днес“ ви представяме разкоша на дългите и ефирни рокли. Лен, коприна в съчетание с памук и комбинация от ярки цветове и форми ще направят петъчната ви визия прекрасна

Дългите до земята рокли придават издълженост на силуета. Много дами, които не са високи на ръст избягват да ги носят, а не бива. Те са подходящи и за тях. Задължително ги носете със сандали или половинки обувки на лек ток.

Така ще изглеждате още по-фини и по-високи. В бутиковите магазини ще откриете разнообразие от модели на дълги рокли. Изберете такива, които са с по-висока талия. Дали имат нужда от колан? Дори и моделът да е леко втален и с висока талия, малък тесен кожен колан никога не е излишен.

В случай че изберете рокля с флорални мотиви и много цветове вие ще имате свободата да избирате в какви цветове да бъдат останалите аксесоари. Запомнете – шарените дрехи винаги са комбинативни. Каква да бъде връхната ви дреха? Бродериите върху материите са изключително актуални. Те придават една индивидуалност на визията.

Съчетайте дългата рокля с късо дънково яке, късо вталено сако, болеро или обемен шал от коприна, памук или вискоза. Не забравяйте и бижутата. Може да поставите 2-3 големи гривни на едната си ръка и фино и дълго колие.

При избора на модел на чантата също имате голяма свобода. Изберете между тип торба, през рамото или такава, която е без дръжки.

За дамите, които харесват дантела и по-ниските талии е следващото предложение. Този модел рокля е подходящ за по-високи дами. Кораловият цвят ще подчертае шоколадовия загар, а дантелата ще ви придаде повече нежност и женственост.

Подобна рокля е подходяща за късните часове на деня в оживения град и летните барове или край морето. Ще имате нужда от малка чанта тип клъч, вталено сако, сандали на малък ток с фини каишки и малки семпли бижута или по-обемни обеци. Косата оформете в небрежен кок, като оставите няколко кичура да падат край овала на лицето ви.

Снимки: pinterest, reuters

Коментирай