Мода

Секси в дълги ризи

Как да съчетаете дългите ризи с останалата част от вашия имидж?

08.07.2014г. / 09 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Те са секси, шик и трябва задължително да бъдат част от вашия гардероб през това лято. Дългите ризи, които може да носите като рокли или роклите, които приличат на ризи. Както и да ги наречете, няма да сбъркате.

В бутиците може да ги откриете в разнообразни варианти – изработени от памук и лен, в деним, на цветя, райета и други десени, с висока талия и т. н. Как да съчетаете дългите ризи с останалата част от вашия имидж?

Модата е свобода. Свобода да изразите вашето настроение за деня. Затова не спирайте да експериментирате.

Дългите ризи биха могли да бъдат част от вашия морски имидж. Изберете ги в леки и естествени материи, като памук, лен, коприна, юта, в цвят на пясък или слонова кост. Това, което трябва да добавите към такава риза са сандалите на равна подметка, с тънки кожени каишки.

Освен слънчевите очила, не пропускайте да добавите и плетена кошница или кожена чанта тип торба, както и красив гердан с кожени или дървени елементи и 2-3 обемни дървени гривни.

Свързани статии

Когато сте из града или в офиса, заложете на дълга риза с фин колан. Ако към ризата няма такъв, аранжирайте тънък кожен колан, който може да е изчистен, с малка панделка или тип плетеница.

И това лято ще бъдат актуални сандалите тип римлянки. Съчетайте дългата риза с такива, обемна гривна, непретенциозно бижу и кожена чанта.

Роклите тип дълга риза са подходящи не само за летните месеци, но и за ранна пролет и ранна есен. Тогава може да ги носите с в талено кожено яке или сако, с високи класически ботуши, боти или половинки обувки.

Тези рокли биха могли да се носят и като туника към вталени дънки или панталони.

Снимки: pinterest, bloglovin

Коментирай
Свободно време