Мода

Какво да облека днес

Моряшко райе и каре

29.09.2014г. / 09 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Лятото си отиде толкова бързо, а ние все още копнеем за него. Благодарение на модата и акцентите в нея, през есенните и зимни месеци отново може да добавим лятно настроение във визията си. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една нестандартна идея, която съчетава в себе си два класически десена – каре и моряшко райе.

Карето винаги придава една особена елегантност на имиджа. В колекциите за есен-зима 2014-2015 е заложено като десен при полите, палтата, сукманите както и в останалите аксесоари.

Ако обичате да експериментирате в модата, осмелете се да го комбинирате и с други десени, като ромбоиди, цветя, точки, друг вид каре, райе и т. н. В тази визия моделът е избрал памучна тениска с моряшко райе и вълнена пола с висока талия в каре.

Свързани статии

Преобладаващите цветове са синьо и бежово, а свежестта във визията идва от топлото и красиво жълто. Друг важен акцент, който ще бъде актуален за този сезон е велурът. Него може да добавите в обувките, чантите, шапките.

За да се подчертае морското настроение е добре да добавите и бижута, които напомнят за лятото, като герданът с рибки. За връхна дреха изберете сако, късо яке или фино палто.

Снимки: Keikolynn

Коментирай