Мода

Секси с неонов грим

Неоновите цветове ще са хит през това лято

10.06.2014г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Неоновите цветове в грима ще бъдат един от основните акценти за това лято. Те придават свежест и подчертават шоколадовия загар. Двете идеи, които споделяме за неонов грим се доближават много. За първата ще ви трябват сенки в бледорозово, зелени, сини и син електрик молив за очи.

Добре е сенките да бъдат с лека перлена нотка. Нанесете базата за грим по цялото лице и върху клепачите разбира се. Следва да поставите пудра или фон дьо тен. Ружът трябва да бъде в меки тонове, като цвят кайсия или бадем.

Първоначално нанесете розовите сенки, а след това сините по целия клепач. Зелените сенки нанесете предимно във външния ъгъл и леко разнесете цветовете с помощта на специална четка за нанасяне на сенки, а не с апликатор.

Свързани статии

Следва да поставите молива за очи както на горния, така и на долния клепач. Завършете с черна спирала върху миглите, а на устните нанесете червило или гланц в пастелни цветове.

За втората идея ще се нуждаете от по-тъмносини сенки за очи и електрик зелено. Червилото и ружът трябва да бъдат в тъмна пепел от рози. Хубавите наситени цветове ще подчертаят скулите, а устните ще изглеждат секси.

Тук разполагате с повече възможности за творчество, защото гримът върху клепачите е богато нанесен, почти разхвърлян и леко напомнящ за опушения грим. Бъдете секси и предизвикателни в неонови цветове.

Снимки: keikolynn,thinkstock

Коментирай
Свободно време