Мода

Модни съвети за дами над 20 години

Стил според възрастта

23.03.2015г. / 12 35ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Да остаряваш красиво и да имаш стил – две качества, които трудно се учат и възпитават, просто защото са вроден талант.

След като вече сте минали първите 20 години от живота си, значи сте се изградили като личност, израснали сте и сте формирали вашите запазени и разпознаваеми стилови белези.

Обикновено навлизането в 30-те години предполага достатъчно житейски моден опит, който е изключил вредните навици в пазаруването, неподходящите опити със стила и дрехите, които не отиват на фигурата ни.

Представяме ви най-подходящите съвети за дами, които ще ви помогнат да доразвиете напълно вашия стил и да изглеждате невероятно.

Свързани статии

1. Обновете

Вече знаете кои са дрехите, подчертаващи вашите предимства и прикриващи недостатъците ви. Използвайте тези знания и инвестирайте в съответните модели. Ако бялата риза е най-любимата ви дреха, подберете внимателно марката и кройката, без да пестите средства – знаете, че няма как да остане с етикети в гардероба.

2. Рискувайте с модата

Именно защото вече сте формирали своя стил и знаете какво ви отива, можете да си позволите някой и друг риск с модата. Шансовете да сгрешите при преценката драстично намаляват и откриват пред вас истинското море от възможности, което индустрията ви предоставя.

3. Дрехите и кариерата

След 20-те си години вече сте се ориентирали в професионален план и градите кариера. Знаете какво искате да постигнете и добро начало е да се обличате според целите си. Красивата жена със сериозна професия залага най-често на строги силуети и прави кройки – дрехите трябва да кореспондират с успехите ви.

4. Предпочитания

Вече сте преминали годините в търсене на това кои сте. Точно сега е моментът да започнете да използвате всички познания, които имате за самите себе си и да се съобразите с тях. Вие най-добре знаете какво е подходящо за вас. Селектирайте дрехите в гардероба си само и единствено по ваша собствена преценка и не се влияйте от другите. Най-добрият вариант е да откриете добър личен шивач, който да материализира идеите ви.

5. Точен размер

Да успеете да намерите дреха, която да ви стои добре и да бъде в точния размер е изключително важно. Пренебрегвайте смело фактори като невероятен цвят, добра комбинация и ниска цена. Най-важният урок е, че не роклята прави жената, а жената роклята. Придържайте се смело към точните си размери и ще се чувствате по-добре.

Коментирай