Мода

Какво да облека днес

Нещо удобно и секси в класически цветове

15.04.2015г. / 07 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

В празничните почивни дни можем да забравим за дрескода на работното място и да носим секси и удобни дрехи.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме два имиджа, които съчетават в себе си няколко класически цвята.

Потърсете вашите любими скини дънки и ги съчетайте с памучна риза в стил сафари. Цветът на ризата е добре да бъде пясъчен, за да може добре да се съчетава с кожени кафяви ботуши или боти. Когато имиджът ви е съставен от класически цветове, винаги избирайте акцент, който да контрастира на тях и да направи визията ви интересна.

В случая може да раздвижите цветовете с бордо шал или пищен гердан с повече цветни камъни. Бижутата нека бъдат в златен метал с деликатен цветен камък. Цвета на чантата и връхната дреха съобразете с цвета на ботушите.

В следващото предложение имаме комбинация от кафяво, бежово и сиво. Сиво поло в асиметрична линия, джинси или памучен панталон в екрю и разбира се класически кожени ботуши. В тази визия има два основни акцента – красив шал на флорални мотиви и обици с камъни.

Свързани статии

Ако до този момент визиите, в които се съчетават изчистените класически цветове са ви се стрували скучни, вече знаете как да ги направите по-привлекателни и как тяхната красота да изпъкне. Изчистени кройки, класически модели. Семпли, но стилни визии, в които ще се чувствате добре.

Снимки: ifashiondesigner.org

Коментирай