Мода

Булчински визии за пролет-лято 2015

Бъдете различни и неповторими

23.04.2015г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От модели haute couture до семпли линии в бяло и дантела, булчинската мода за пролет-лято 2015 излиза извън рамката на стандартната визия за булки. Вижте едни от най-впечатляващите предложения за сезоните от световния моден подиум.

Цвят на пясък и корал е предложението на маестро Elie Saab към дамите за булчинска визия. Презрамките са тънки, дълбокото деколте подчертава красотата на бюста, а декорациите върху роклята са изработени от фини сребърни шевици.

Следващият модел е от колекцията на Aberta Ferretti. Впечатление прави леката многопластовост на модела, който много напомня за стила бохо. Ефирна коприна, фино декорирана с бели флорални мотиви. Косите са пуснати и с леки вълни, точно като в стила бохо.

Финес и изчистена линия от Ralph Lauren. Дължината на роклята почти покрива красивите сандали в лек бронз. Изчистен модел, при който акцентът е в ръкавите.

Подобна визия се нуждае само от едни обемни обици с повече камъни. Косата е прибрана в стилен кок на тила. Гримът е лек, а бронзовият руж подчертава нежно скулите.

За тези от вас, които планират сватба край морето е следващият модел на дизайнера Phoebe Philo. Роклята е изцяло плетена, като акцентът й е в долната част на модела. Има раздвиженост, а цветът на слоновата кост ще подчертае слънчевият загар.

Флорални мотиви, открити рамене и геометрични фигури. Carolina Herrera предлага модел, който подчертава женствеността. Геометричните фигури много напомнят на цветен пъзел, нареден върху ефирна материя. Обемът на роклята напомня много за приказка – вашата сватбена приказка!

За вашия сватбен ден изберете визия, която да подчертава вашата индивидуалност. Излезте от рамката, позволете си да експериментирате с материите, моделите и цветовете. Бъдете ексцентрични, забележителни и неповторими, също като модела на дизайнера Giambattista Valli.

Снимки: Reuters

Коментирай