Мода

Какво да облека днес?

Нещо плетено

19.08.2015г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Летен полъх, жарко слънце и мирис на море. Лято е! Всичко край нас, ни вдъхновява да преоткрием себе си и какво по-хубаво от това да започнем от летния гардероб. В рубриката „Какво да облека днес?“ споделяме няколко свежи идеи, които ще добавят повече плетива във вашата визия.

Започваме от плетените елеци, които са изключително ефекти. В разнообразни цветове, те могат да бъдат носени върху ризи, потници, рокли, бюстиета и разбира се бански. Флорални мотиви, етно елементи, пискюли, пайети, мъниста и много други.

Не забравяйте да изберете модел, който не само да отговаря на предпочитанията ви за цвят, но който да има в себе си някои от изброените акценти. Това ще направи визията ви забележителна.

Красивите плетива намират място и в плажната визия. Никога не е късно към колекцията с бански костюми да добавите и краси плетен бански. В това предложение пискюлите и декорираните фини елементи в цвят слонова кост много напомнят за етно, но може би и за стила бохо. 

Следващото предложение за визия, не само че носи лятно настроение, но съчетава в себе си романтика.

Плетен потник в цвят корал или морско синьо, къси панталонки отново с плетена декорация, ефектни метални бижута и плетена шапка.

Имидж, който ви дава свобода при съчетаването на всеки един елемент. Бъдете неотразими!

Не забравяйте и за плетените боти в различни цветове. Те се съчетават чудесно с къси панталонки и поли, рокли, гащеризони. 

Снимки: thepeachskin.tumblr.com


Коментирай