Мода

Тенденции в есенно-зимната мода от водещи дизайнери

Момичешка визия или черно-бяла комбинация

04.09.2015г. / 11 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пролетта и лятото на 2015 година ни донесоха много настроение, цвят и разнообразие в модата. Какво трябва да добавим в есенно-зимния гардероб? Споделяме някои акценти за следващите сезони от водещи модни дизайнери.

Етно и бохо

Етно и бохо елементите в облеклото и прическите бяха едни от основните за пролетта и лятото на 2015 година. Това настроение продължава и в есенно-зимните колекции. Едни от водещите модни дизайнери като Ralph Lauren, Isabel Marant, Burberry са добавили в голяма част от моделите си етно шарки и акценти, които много напомнят за стила бохо.

Позволете си да носите топло пончо с ресни, обемни гердани с етно елементи. Цветовете са класическите – бежово, кафяво, сиво, но не забравяйте и комбинацията от ярки багри. Актуални ще бъдат и аксесоарите от естествен косъм, както и дългите рошави елеци имитиращи животинска кожа.

Момичешко излъчване

Когато споменаваме ярки цветове в смели комбинации, невинно излъчване, неподправена женственост и шик, колекциите, за които веднага се сещаме са тези на Prada и Dolce & Gabbana.

Не пропускайте да добавите в есенно-зимния гардероб розово, синьо, жълто, ярките багри. Моделите на роклите са закачливи или следват класическата линия.

Свързани статии

Има много флорални елементи, бродерии, апликации и брошки. Една разкошна женствена визия, с която няма да останете незабелязани.

Черно и бяло

Ако черно-бялата комбинация ви е любима, знайте, че тя има силно присъствие в колекциите на Valentino, Emilio Pucci, Sen Loren. Освен класическото съчетание има и много геометрични фигури и елементи, които определено правят имиджа интересен.

Съчетаване на десени

Когато искате да създадете впечатляваща визия изберете десени, които включват няколко акцента. Точки, цветя, геометрични фигури, различни красиви материи и цветове. Такова е настроението в колекциите на Burberry, Chloe, ETRO.

Снимки: Reuters

Коментирай