Мода

Бански за лятото на 2016 (галерия)

Кожени бански и такива с ресни

30.05.2016г. / 12 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Планирахте ли лятната почивка? А може би вече сте се порадвали на няколко слънчеви дни край морето или басейна. Лятото започва все по-силно да напомня за себе си, ето защо е време да обърнем внимание и на тенденциите при банските костюми. Какви модели, цветове и акценти ще ви направят зашеметяващи през лятото на 2016 година?

Цели бански

Целите бански във всичките им варианти ще бъдат актуални за този сезон. Остава само да изберете колко дълбоко да бъде деколтето, дали да е тип „бриджитка“ или да е по-затворено. Широчината на презрамките също ще варира от по-тесни към по-широки, като правилото за разнообразие в линията ще важи и за долната част на банските. Не забравяйте да добавите и пищно колие или пък деликатно, към вашия летен имидж.

Бански с изрязани линии

Ако искате наистина да блеснете на плажа с повече индивидуалност, изберете бански от две части или цели, които са с изрязани форми върху тях. Цепки, дупки, геометрични фигури, показващи повече от вашата красива бронзова кожа, подчертават секси формите ви и е възможно дори и да прикрият някои от вашите малки недостатъци.

Ретро бикини

Високите бикини, които покриват пъпчето и по-голяма част от дупето се завръщат. Напомнят за 70-те години на миналия век, а горната им част е доста оскъдна.

Тип „бриджитка“, с банели, но без презрамки или деликатно парче покриващо гърдите, тези бански ще откриете в много и разнообразни десени, с къдрички от фини материи и ярки летни цветове.

Бански с принтове

В колекцията си от бански костюми трябва да имате поне един, който да съчетава в себе си красиви етно, животински принтове, флорални мотиви, точки, райе, а защо не и съчетание между два или повече десена.

Бански с ресни

Ресните ще бъдат актуални във всичките им форми и ще можем да си позволим да ги носим и при банските костюми. Бъдете като Покахонтас на плажа. Изберете цял бански или такъв от две части, който в горната или долна част има фини ресни.

Кожени бански

Кожените бански ще ви превърнат в секси момичето на Бонд. Те са шик, удобни са и е малко вероятно да видите други облечени по този начин на плажа. От две част, цял или по-спортен модел, те са подходящи за вашите игри на плажен волейбол или докато карате водни ски или сърф.

Свързани статии

Не забравяйте и за красивите плетени бански, които отново може да откриете в разнообразни варианти и цветове. Освен шарените бански, акценти, на които трябва да обърнете внимание са цветовете тюркоаз, праскова и асиметричните линии.

Снимки: pinterest

Коментирай
Свободно време