Мода

Една невероятна круизна колекция (галерия)

Модният гигант Gucci представи своята круизна колекция за 2017 година в Уестминстърското абатство

22.06.2016г. / 12 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато две класики се съберат на едно място се получава нещо красиво, необикновено и вдъхновяващо. Преди дни модният гигант Gucci представи своята круизна колекция за 2017 година в Уестминстърското абатство в Лондон.

Модното дефиле запозна публиката с 96 модела с много британски докосвания. Творческият директор Алесандро Микеле споделя, че колекцията е вдъхновена от пънк културата, но и от викторианския период на британската история. Определено това са едни ексцентрични и впечатляващи творения.

„Обичам английската естетика, смятам, че е близо до моя собствен, красив хаос. Той е мощен микс от миналото и настоящето.“ – споделя вдъхновено Алесандро.

Както винаги съчетанието на много и различни десени показа, че модата е вдъхновение, експеримент и че класическите десени могат да се комбинират по неповторим начин с много нови модни акценти.

Освен красивите принтове, сред които бяха и британското знаме, пищните панделки, надиплените високи яки, разнообразните цветове, брошките и очарователните материи перфектно се допълваха с обстановката в стил готик.

Обърнете внимание на това съчетание от наситени цветове. От друга страна имаме палто с леопардов принт, в съчетание с райе, спортна чанта с животински мотив и шапка на флорални мотиви. Много шик и настроение в една визия.

Осмелете се да съчетаете два различни вида каре или каре с райе и красива панделка. Във всяка визия бе представен поне по един детайл, напомнящ за миналото, но е съчетан с акцент, който отговаря на съвременните модни тенденции.

Свързани статии

Но маестро Алесандро далеч не се е ограничил само с това съчетаване на различните принтове. Каре, апликация с животински мотив, фини камъни, британското знаме и забрадка на флорални мотиви. Модата никога не е била толкова вдъхновяваща.

Очилата и чантите следват класическа линия. Тенденциите при обувките се разделя на тези напомнящи за готик и моделите, подчертаващи бунтарския дух. Повече от колекцията на модния бранд може да разгледате в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай
Здраве и красота