Меню

Пастет от патладжан

16 юни 2016 | 07:29 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
2 големи патладжана 
1 малка глава лук, ситно нарязана
2 скилидки стрит чесън
няколко стръка нарязан магданоз
2 супени лъжици майонеза
зехтин и оцет на вкус
сол и черен пипер на вкус
80 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Измийте патладжаните както са цели и ги надупчете с вилица на няколко места. Увийте ги във фолио за печене, сложете ги в тавичка и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност (около 50-60 минути).

След това премахнете обелките им и ги нарежете на ситно. Сложете ги в купа и добавете към тях останалите съставки.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай