Семейство

Холивудски бебета на път

Сред двойките, които очакват бебе са Мегън Фокс и съпругът й Брайън Остин Грийн

14.01.2014г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Мегън Фокс и съпругът й Брайън Остин Грийн. Снимка: Reuters

Мегън Фокс и съпругът й Брайън Остин Грийн. Снимка: Reuters

Само часове след раздаването на наградите „Златен глобус“ няма как да не се дискутира темата за звездните бебета, които ще се появят на бял свят през 2014 година.

На червения килим в невероятни бляскави тоалети и с вече личащи коремчета от бременността се появиха Дрю Баримор, Кери Уошингтън и Оливия Уайлд. Те са само част от холивудските двойки, които ще стават родители през тази година. Вижте кои двойки очакват бебета.

Гуен Стефани (43 г.) и нейният съпруг очакват бебе номер три. Новото попълнение в звездното семейство ще си има двама по-големи братя, които са на пет и седемгодишна възраст. Кога се очаква бебето, все още е тайна.

Поздравления за Оливия Уайлд и нейния годеник Джейсън Съдейкис, които очакват първото си бебе. Наскоро щастливата Уайлд сподели, че Джейсън е много мил с децата и не се съмнява, че ще бъде грижовен татко. На наградите „Златен глобус“ актрисата за пореден път демонстрира своя блясък.

Кери Уошингтън и нейният съпруг очакват бебе през тази пролет. Актрисата, която се ожени през изминалото лято, не успя да скрие дълго време тайната за очакваното бебе. На наградите „Златен глобус“ тя изглеждаше повече от зашеметяващо в красива дълга кремава рокля.

Още едно холивудско бебе е на път. Дрю Баримор и нейният съпруг очакват второто си бебе. През септември 2012 двойката посрещна на бял свят дъщеря си Олив. Преди месеци Баримор сподели, че би искала да увеличи семейството си и ето, че мечтата й е на път да се сбъдне.

Кели Кларксън

Кели и съпругът й Брендън Блексток ще стават родители през тази година. Кога с точност се очаква звездното бебе на този етап не се споменава.

Дженифър Гудуин и годеникът й Джош Далас също очакват първородната си рожба. Двойката се среща за първи път на снимачната площадка, а новината за тяхната връзка бе обявена през 2012 година. Преди няколко месеца се сгодиха, а съвсем скоро ще станат и родители.

Свързани статии

Красивата Мегън Фокс и съпругът й Брайън Остин Грийн очакват бебе номер две. Двойката, която посрещна раждането на първото си бебе през септември 2012 година е повече от щастлива, че през новата 2014 семейството им ще се увеличи. За Грийн това ще бъде трето бебе, тъй като от предишна връзка има син.

Кристин Кавалари очаква второто си бебе, но датата се пази в тайна. През 2012 година русокосата красавица стана майка за първи път на момченце.

Снимки: Reuters

Коментирай