Семейство

Любовен хороскоп за 7-13 април 2014

Романтична седмица

07.04.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: freeimages.com

Снимка: freeimages.com

От понеделник до 23 април Меркурий влиза в Овен, което ще направи комуникацията по-лесна. Не са изключени и напрегнати ситуации. Въпреки леките недоразумения, седмицата ще бъде романтична.

Овен

През тази седмица комуникацията между вас и половинката ще върви ясно. Въпреки това е възможно да проявите и доза егоизъм. Половинката ви ще бъде провокирана от събитие или ваша постъпка, но надмощието във връзката тази седмица се пада на вас. Въпреки това не злоупотребявайте с доверието на любимия човек. Петък е идеален ден за романтика.

Телец

При някои Телци е възможно да се е зародило сексуално привличане между тях и колега. Възможно е от другата страна да не отговарят на вашите желание или да се появи друга пречка. Бъдете търпеливи. За тези от вас, които не са обвързани, петък вечер открива шанс за запознанство с нов човек, стига да не си останете у дома.

Близнаци

От понеделник умът ви ще е фокусиран върху социалния ви живот. Ще посетите събитие или събития, ще срещнете нови приятели. Ако имате половинка до себе си, тя или той може да се почувстват пренебрегнати. Потърсете повече романтика в края на седмицата, за да запълните пропуските.

Рак

Възможно е между вас и партньора да се усеща напрежение. Планетата Марс продължава да се движи ретроградно в сектора на семейството и дома. Възможно е семейните проблеми да се отразят и на сексуалния живот. В петък е подходящо да организирате нещо романтично само за вас и половинката.

Лъв

Развълнувани сте вероятно от някаква възможност за пътуване с любимия човек, която се очертава. Това е вашето романтично бягство и време да се съсредоточите върху връзката ви. Не е изключено да има и малко стрес. Като цяло седмицата се очертава еротична не само за обвързаните, но и за тези, които не са в сериозна връзка.

Дева

През тези дни ще ви бъде по-леко да говорите за отношенията си с половинката. Ще се подобри и сексуалният ви живот. Може би ще обсъдите и стари недоразумения. В края на седмицата Венера и Нептун ще ви помогнат да се свържете с половинката си на духовно ниво. Ако нямате любим до себе си, посетете някой клуб или парти, винаги има шанс за нова среща.

Коментирай