Семейство

Любовен хороскоп за 7-13 април 2014

Романтична седмица

07.04.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: freeimages.com

Снимка: freeimages.com

Везни

Везните ще бъдат мотивирани да подобрят комуникацията с партньора. За тази цел ще трябва да положите малко повече усилия. Бъдете открити, но по деликатен начин. Опитайте се не само да говорите в диалога, но и да бъдете добър слушател. Ако следвате тези стъпки, ще почувствате и хармонията във връзката ви.

Скорпион

Въпреки напрегнатите дни, през предстоящите Венера и Нептун ще помогнат за стоплянето на взаимоотношенията с любимия човек. Тези от вас, които нямат половинка е възможно да срещнат някого, който да споделя вашите мечти и идеали.

Стрелец

Меркурий навлиза в сектора на любовта и тези дни сърцето ви ще бъде развълнувано. Някои Стрелци е възможно да сложат край на връзката си, а други да срещнат нова любов. Каквото и да се случи, бъдете по-смели, особено, ако се наложи да обсъдите нещо важно.

Козирог

Мислите ви ще бъдат разделени между служебните ви задължения и любовта. Дайте свобода на романтиката във връзката си, защото дните се очертават благоприятни, особено почивните дни. В петък Венера и Нептун може да се окажат помощници на тези от вас, които нямат половинка до себе си.

Водолей

Седмицата започва с лек сблъсък по отношение на идеологията между вас и половинката ви. Това може да ви разочарова. Помислете дали и с какво е добре да направите взаимни компромиси.

Риби

През тази седмица вие няма да позволите на никого и нищо да спре романтиката в отношенията с любимия човек. Седмицата ще ви предложи една безусловна любов. Ще проявите чувственост, състрадание и прошка. Ще се насладите на истинска хармония между вас и любимия човек. Ако нямате половинка до себе си, има големи шансове това да се промени в положителна посока.

Коментирай