Семейство

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

Каква е кармата на Близнаците?

03.09.2019г. / 09 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Според тибетската философия, всеки зодиакален знак има свой път на мъдростта и карма. Вижте кои са вашите.

Овен – Прераждане

Овенът е героичен дракон, борещ се срещу вътрешните демони и външни изкушения. В жизнения си цикъл означава минал живот. Благодарение на Марс има енергия и повече агресивност.

Не е монотонен, ето защо се препоръчва хората от тази зодия да изберат по-социални професии, в които могат да подобрят себе си.

Карма:

За Овните е важно да живеят в настоящето, да се отдават по-често на медитации, да се справят с трудни житейски ситуации. Само така ще намерят път към своя вътрешен мир.

Телец – Създаване на духа

Телецът винаги е насочен към мъдростта и придобиването на знания. Защитен е от Венера. Умее да създава сигурност, тъй като има опит от предишния си живот. Има усет към красивото и изкуството.

Карма:

Огнената природа на Телеца крие известна несигурност. Той се мотивира от съмнението. Често е консервативен. Това какво ще постигне зависи от неговата психика. Само така ще намери своята вътрешна сигурност.

Близнаци – Психическа и духовна еволюция

При представителите на зодия Близнаци доминира Меркурий. Ето защо те са сръчни, приветливи, любопитни, темпераментни, интелигентни, понякога лъжливи и не довършват нещата докрай. Имат нуждата да се развият духовно, но въпреки това не могат да намерят своя вътрешен мир.

Карма:

Близнаците са колебливи, непостоянни в решенията и настроенията си. Често са противоречиви. Трябва да постигат големи успехи, за да успеят да преодолеят противоречията в себе си. Необходимо е да се научат да бъдат по-търпеливи, да медитират и да успяват да намерят решения на проблемите.

Рак – Раждането на човека

Знакът на Рака представлява знания, въплъщение на духа във физическия свят. Символ е на грижовността към близки и семейство. За да се защити държи всички около себе си като в запечатана кутия. Изисква много внимание, вярност и постоянно доказване на любовта.

Карма:

Ракът е притежателен и иска да бъде винаги в центъра на вниманието. Много е авторитетен и всички ще избягат от него поради страха да не попаднат под неговите удари. На моменти грижовността и чувството за притежание кара хората около него да го приемат като някой, който действа обсебващо.

Коментирай