Всичко за зодиите

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Козирог?

Жената Козирог не е най-идеалната за брак

03.10.2015г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Те се отличават със своята работоспособност, умереност и сдържаност. Родените под знака на зодия Козирог понякога са твърде песимистични и меланхолични. Но от друга страна са дружелюбни и верни приятели. Какъв брак да очаквате с представител на този зодиакален знак, вижте в следващите редове.

Жената козирог в брака

Жената Козирог не е най-идеалната за брак и семейство. Сатурн, която е управляваща планета на знака, отнема много от женствената й страна. Тя притежава много мъжки черти в характера си, темпераментна е, има много качества, които се стреми да покаже пред партньора си.

Като домакиня се старае и винаги е насочена към това, децата й да постигат успехи. Жената Козирог проявява грижовност към партньора си, но въпреки това, той няма да бъде истински щастлив с нея, защото тя е лишена до голяма степен от женственост и нежност.

Също така при нея липсва и емоционално благородство. Винаги е убедена, че тя е права и защитава до последно своите позиции, защото не приема да губи. Жената Козирог е идеална за този мъж, който не иска до себе си да има за партньор духовен приятел.

Мъжът Козирог като съпруг

Мъжът Козирог обича семейния живот, но е голям егоист. Като съпруг ще се постарае да задоволи максимално близките си. Амбициозен е и често успешен в работата си. Що се отнася до неговата половинка, той няма да й даде прекалено много свобода.

Свързани статии

От друга страна мъжът Козирог е много търпелив, но когато стане въпрос за харчене на пари, може да се превърне в педант. Обича дисциплината и на моменти е твърде консервативен. Копнее за възхищение, но не е от този тип хора, който би споделял с половинката си.

Неговите страсти в любовта са горещи, но бързо преминават. Мъжът Козирог се нуждае от мъдра, нежна и търпелива любима.

Снимка: istock

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Starija hush ( преди 5 години )
Az sam Kozirog i saprugata mi e Kozirog.Vsi4ko e verno za tozi znak dami.Grubi i manierite im sa kato na mazete.V seksa sa studeni.No sa mnoho higieni4ni v doma i podredeno.Obi4at pate6estvia po luksoznite ostrovi s luksozni hoteli.Ne se strahuvat ot rabota.No nemat mnogo prijatelki i barzo gi razkarvat za nai malkoto nesaglasie s teh.Mislat se za mnogo umni no ne sa takiva.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
K ( преди 8 години )
Аз съм жена козирог и по принцип не чета подобни глупости, но от ФБ публикация и ми стана интересно, прочетох не само вашата но и на няколко други сайта и освен че всички са преписани до една, за тази зодия никой не казва добра дума. Аз имам мн приятели и дългогодишна връзка - без оплаквания, напротив, но искам да ви благодаря от сърце, че ми отворихте очите колко кофти човек съм, че ми липсва женственост, нежност и емоционално благородство, но пък не ми липсва интелигентност, за да разбера какъв безмислен *** сте. Продължавайте все така, че после да не се чудят хората защо връзките им се развалят ( защото не са си паснали по зодии) а на '''( коментар 1) моя пък любим мъж е мъжът, който ме уважава и ме разбира незавизимо от зодията му ( явно и той няма вкус пък дето ме е взел такава бездуховна)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
Данчо от жк"Мла ( преди 8 години )
Имах и приятелка"Козирог".....Каквото и да и направех в кревата,беше и безразлично!....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 8 години )
muja mi e kozirog i vinagi tarsi da varvi napred, mnogo sa ambiciozni i mnogo iziskvat ot partniora. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар