Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Пончо или дълга пола

13.10.2015г. / 06 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn

Снимка: keikolynn

Аромат на канела, топли есенни цветове и меко пончо. В модната ни рубрика „Какво да облека днес?“ споделяме няколко свежи есенни идеи за визия.

В първото предложение обръщаме внимание на шареното пончо. В модните бутици ще откриете различни модели пончо, които са в разнообразни комбинации от материи, цветове, десени, декорации.

Пончото е един топъл и стилен завършек на визията, а според модела може да се носи и към по-деловата и класическа визия или ежедневната градска мода. Съчетава се върху тънко сако, яке, пуловер или елек. В тази идея имаме деним и етно мотиви. Една свежа есенна комбинация.

Дългите поли с висока талия ще присъстват и в есенната ни визия. Изберете пола, която да съчетава в себе си топлината на червеното, оранжевото и жълтата гама.

Съчетайте я с риза боди или вталена класическа риза в подходящ цвят, обувки или боти на висок ток и късо кожено яке. Подходяща за тази визия е чантата тип торба или по-голям клъч.

Свързани статии

В третото предложение има много винтидж настроение. Класическите дънкови поли се завръщат в есенно-зимните колекции. Моделът е съчетал такава пола с класическа риза с голяма панделка – също акцент за есенна мода.

Визията завършва с каре палто в червено-черна комбинация, което отново е в класическа линия.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com, keikolynn

Коментирай