Мода

Какво да облека днес?

Изберете нещо в кожа или от ефирна материя

29.09.2015г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимки: фейсбук Goop

Снимки: фейсбук Goop

Есента идва със своите красиви цветове и топли материи. В рубриката „Какво да облека днес?“ споделяме няколко свежи предложения за есенна визия. Един от водещите акценти за следващите сезони ще бъдат кожените облекла.


В почти всеки моден бутик ще откриете вашите кожени панталони, поли или рокли в разнообразни цветове и кройки. Ако изберете кожа в черно, съчетайте я с меки розови нюанси или съчетание от няколко цвята и настроения.

В това предложение класическият черен кожен панталон е комбиниран с класическа риза, фино колие и яке, което е комбинация от две материи.

Свързани статии

Една раздвижена всекидневна визия, която подчертава вашия сексапил и може би леко бунтарско излъчване.

Продължаваме с кожените предложения. Изберете пола в асиметрична линия и с дължина подходяща за вашата структура. Едни от най-актуалните цветове при кожените облекла ще бъдат черно, бежово, тъмнозелено, керемиденочервено. Съчетайте полата с памучна риза, блуза или къса вталена жилетка.

Не забравяйте и за красивите рокли, които съчетават в себе си не само повече цветове, но и повече десени. В тази визия моделът е с рокля в класически модел с десен с флорални мотиви и геометрични фигури. Въпреки че очакваме топли дни, подобни ефирни рокли се комбинират чудесно с кожени боти с класически модел.

Снимки: Фейсбук Goop

Коментирай