Тя, звездата

Какво е да си модел?

01.08.2006г. / 00 16ч.
Аз жената
Какво е да си модел?

Вера Тинкова е млада, красива и амбициозна дама, която с един поглед може да определи кои са слабите и силните места на красивите жени дефилиращи по подиумите. От няколко години е президент на агенцията за модели "Ексграунд", откъдето са стартирали Даниела Серданова и сестрите Шахтови.

За каква професия мечтаехте като дете?
За такава, която ще ми даде възможността да променя света.

Какво представлява професията модел?
Да бъдеш модел е професия, която носи своите отговорности, именно заради това всяко младо момиче трябва да подхожда сериозно към нея. Важното в модния бизнес е характерът, защото конкуренцията е голяма и бъдещите модели трябва да бъдат много дисциплинирани, амбициозни и уверени, за да постигнат големи резултати.

Как се поддържат моделите във форма, така че да изглеждат винаги перфектни?
От изключително значение за успеха разбира се е визията. Всеки модел трябва да полага големи грижи за външността си, защото работи с нея. Режимът на хранене и спортът са задължителни.

Какви са плановете ви за развитие?
През септември предстои конкурсът за модели, който организираме. Тази година има нова концепция, която ще бъде представена за първи път в света и ще бъде пазена в тайна до самото събитие. Съвсем наскоро мина шестият рожден ден на Ексграунд, за което бяхме подготвили тематично Лунно парти. Специален гост бе световно известната френска диджейка Ева Гарднър. Имаме доста планове за развитие на Агенцията в няколко посоки. Освен с модели, ние разполагаме с промоутъри, статисти и актьори, също така сме се доказали като най-добър организатор на събития. Смело мога да кажа, че имаме основание да предложим на своите клиенти цялостно решение на всичко свързано с модата, рекламата, подготвянето и организацията на събития.

Любими цвят, мирис, вкус?
Любимият ми цвят е черният – елегантен и мистичен. А мирисът вече зависи от настроението ми. Себе си асоциирам с наситените женствени аромати, но обичам също да усещам мирисът на море, липа и природа. Относно вкусовете, предпочитам морската храна.

Нещо, което готвите с удоволствие?
Обожавам да приготвям сладкиши и торти, действа ми успокояващо. За съжаление напоследък не ми остава време, а и в нашия бизнес надали е подходящо изобилието на сладки неща. Освен това, когато готвя, аз имам нужда да го правя с мисъл и то за определен човек. Вярвам, че когато храната се приготвя с любов е много по-вкусна.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Daniela ( преди 11 години )